top of page

DENEYİMSEL OYUN TERAPİSİ

SAĞLIKLI BİR BİREY YETİŞTİRMEK İÇİN..

Sevgili Anne Babalar, Çocuklarınızı büyütürken farkında olmadan yaptığınız hatalı davranışları, yanlış tutumları, bıraktığınız boşlukları, çocuğunuzun anlayamadığınız ihtiyaçlarını TELAFİ ETMEK için fırsattır DENEYİMSEL OYUN TERAPİSİ..

Kaçırdığınız anların telafisidir..

Çocuğunuzun söylemeye çalıştıklarını, onun dünyasına girerek, onun gibi hissederek, koşulsuz kabulle; kaybettiği ya da zarar gören kendine ve dünyaya olan güvenini, sorunlarla baş etme gücünü, onurunu yeniden kazandırma deneyimidir..

ÜCRETSİZ EBEVEYN DANIŞMANLIĞI

Çocuğunuzla Deneyimsel Oyun Terapisine başladığımızda, size de ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK vermeye başlıyoruz. Terapi süreci devam ettiği sürece danışmanlık hizmetimiz devam ediyor.

Çocuğunuza nasıl davranmanız, nasıl konuşmanız, nasıl bir yaklaşım sergilemeniz gerektiği konusunda danışmanlık alıyorsunuz. Ayrıca çocuğunuzun oyunlarında neler yaşandığı ile ilgili hep bilgi sahibi oluyorsunuz.

ANNE-BABA VE TERAPİST BİR EKİPTİR

Çocuğunuzu anlamaya, yaralarını sarmaya çalışırken, sizinle birlikte yan yana yürüyoruz.. Siz olmazsanız bu süreçte, yeterli gelişmeyi görmek mümkün değil.. Biz bir ekip olarak çalışıyoruz.

Ne için? ÇOCUĞUNUZUN SAĞLIKLI BİR BİREY OLABİLMESİ İÇİN..

Bizzat oyun terapistinin kendisinden bilgi alınız.. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page